Status ; hi welcome people :) enjoy your day! thankyou for reading
Beautiful Flowers
Fall?
Sunday | 31.1.16 | 0 Rain[s]
Aku tak sedar sejak bila hati aku mula sayang kau. Aku dah cuba buang rasa sayang ni. Tapi aku taktahu kenapa aku takboleh. Kau mandrem aku ke apa ni? hahahahahaha hm weh aku taknak sayang kau weh. Aku taknak sakit lagi. Aku cuba nak tahu apa perasaan kau dekat aku tapi taktahu macam mana cara dia. Aku memang taknak kau tahu yang aku sayang kau. Tapi kadang kadang rasa jealous bila kau cerita pasal perempuan hm aku cuba berkias tapi kau sikit pun tak faham -,- haihhhhh lembab nauuuuu kau ni. Aku selalu gantung conversation kita tengah malam. Sebab kalau aku cakap nak tidur, mesti nanti wish night semua and tak ada conversation dah. So dari end conversation better aku gantung conversation kita. Atleast esok ada idea nak mula conversation balik. Haha nampak tak aku pandai? Bila kau reply lambat, aku lek je sabar tunggu kau balas even berjam haha you really make me fall in love with you so bertanggungjawab lah!

hi
You've Stuck


“You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.” ― William W. Purkey
Old Post | New Post