Status ; hi welcome people :) enjoy your day! thankyou for reading
Beautiful Flowers
Mine
Thursday | 17.3.16 | 0 Rain[s]
Kalau sebelum ni aku post kata aku fall in love dengan dia, takut nak sayang dia but now is mine alhamdulilah. Allah is the best planner. 2011 kiteorang kenal dekat facebook. Lepas facebook, bbm. Tak lama sebelum nak masuk IKBN phone blackberry rosak. Lost contact since tu. Masa belajar jarang gila buka facebook. So tak contact. Awal 2016 dapat direct message dekat twitter dari dia. Dia tegur. ingatkan siapa. Nasib balas hahaha. Start dari tu contact balik dekat wechat. Bila dah lama lama contact, tetiba datang tah perasaan jealous bila dia cakap pasal perempuan, selalu harapkan dia contact. Sanggup tunggu dia reply even berjam jam -,- Agak pelik dengan diri sendiri masa tu, tak lama tu baru sedar im falling in love with him. Takut sangat masa perasaan tu. Takut bertepuk sebelah tangan so aku decide untuk diam dan diam. Sampai lah satu malam, on the phone. Sembang sembang, gelak gelak tetiba keadaan jadi serious. Dup dap dup dap jantung time tu. Paling rasa jantung nak terjatuh bila dia tanya "Kalau i kata i serious dengan you macam mana?" Terkedu mak time tu hahahaha. Cakap cakap cakap and finally he is mine now and in shaa Allah will remain forever. Rancangan Allah hebat hebat belaka. Kalau semalam kau sakit, menangis hari ni dia bagi kau kebahagiaan. Cuma satu yang kau kena percaya, Allah takkan uji kau di luar kemampuan kau. Dia selalu ada dengan kau saat jatuh bangun kau. Dia dengar semua masalah hamba hamba Dia. Terima kasih pertemukan aku dengan Syuk. In shaa Allah dia yang terakhir. Apa pun jadi, aku akan cuba jadi yang terbaik untuk relay kali ni. Setiap salah yang aku pernah buat dekat relay sebelum ni, aku takkan ulang lagi.


Syuk, saya cuba buat yang terbaik untuk kita. Terima kasih sebab selalu ada dengan saya, sabar dengan kerenah saya. Saya tahu setiap kali saya overthinking mesti awak rasa marah tapi awak sabar. Awak tahu macam mana nak handle overthinking saya, tahu macam mana nak happykan saya bila saya down. Sorry for being a annoyying girlfriend for you but trust me, saya macamni sebab saya sayang awak and taknak hilang awak, takut hilang awak. Apa pun yang akan jadi nanti, saya akan fight untuk kita. Saya takkan give up selagi awak ada dengan saya. No matter happen between us please fight and dont easily give up. Saya harap awak yang terakhir. Even kadang kadang awak selalu cakap yang merepek merepek. Geram tahu tak bila awak cakap awak tak ada apa apa bla bla bla bla. Rasa nak rembat je muka awak tu hahahaha geram tahu geram. Saya sayang awak sebab diri awak bukan sebab apa yang awak ada. Long distance maybe akan ada salah faham tapi saya cuba untuk elakkan dari salah faham & gaduh. Saya harap bila kita jauh, awak akan selalu letak saya dalam hati awak. Jaga diri, jaga mata and jaga hati awak untuk saya. Please stay with me and never leave me alone. Tak banyak yang saya minta, cukup awak setia and tak pernah tinggal saya sorang. I love you, Syuk 

hi
You've Stuck


“You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.” ― William W. Purkey
Old Post